V Kopru poslej nova, združena skupina FlipCapris

0
1360

Novo šolsko leto je prineslo novosti tudi za člane koprskega dela Športnega kluba (ŠK) Flip Piran in Gimnastičnega društva (GD) Capris, ki sta v novo šolsko leto zakorakala enotna, v okviru Gimnastično plesne skupine FlipCapris.

Otroci in mladostniki v Kopru lahko tako poslej vadijo v vseh športnih in umetniških disciplinah, ki so jih do zdaj izvajali v dveh ločenih klubih, in sicer v gimnastiki, ritmični gimnastiki, akrobatiki, cheerleadingu, skokih z male prožne ponjave in na veliki prožni ponjavi ter v hip hopu, jazzu in pom pon plesu, petju in gledališču.

Foto: Facebook Gimnastično društvo Capris

Treningi se bodo izvajali v telovadnicah Osnovne šole Antona Ukmarja in Osnovne šole Dušana Bordona. Največ zanimanja je za gimnastiko, akrobatiko, cheerleading, skoke z male prožne ponjave in na veliki prožni ponjavi, ples…

Z združitvijo je FlipCapris postal z nekaj sto člani največji klub, ki se na Obali ukvarja s t. i. gimnastiko za vse, kot se strokovno imenuje dejavnost, ki vključuje različne zvrsti gimnastike, akrobatike in plesa.

EVROPSKO CHEERLEADING PRVENSTVO: Koprčanke na samem vrhu