DomovKulturaBožični koncert, ki vas bo začaral

Božični koncert, ki vas bo začaral

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Prazniki so vse bliže in dogodki se kar vrstijo. Vsi smo si že kdaj ogledali film Sisters Act, v katerem je Whoopi Goldberg odlično odigrala vlogo pojoče nune. Že v petek pa lahko pesmi iz omenjenega filma znova slišite v dvorani Frančiška Asiškega, kjer bodo Cantica Sisters pripravile božični koncert.

Pevke iz studia Cantica so namreč združile moči in vas bodo z izvirno sestavljenim zabavnim programom popeljale skozi različne glasbene žanre. Rdeča nit večera pa bodo ravno pesmi iz obeh filmov Sisters Act. Večer bo prepleten s petjem gibanjem in plesom, nastop pa bo v dvorani pričaral pravo božično vzdušje.

cantica

V božičnem vrtincu

Koncert vas bo popeljal v čudoviti svet gospela, modernih ritmov in zabavne glasbe. Pri projektu so sodelovale tudi Manica Smrdelj kot režiserka in umetniška vodja, Elena Rojc je prispevala kostume, koreografijo pa je pripravila Jessica Kastelic.

Naj vas torej v petek, 16. decembra, ob 19. uri v protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega na Martinčevem trgu v Kopru Cantica Sisters potegnejo v božični vrtinec ljubezni, luči in miru. Vabljeni! *