DomovKulturaPester februar v Gledališču Koper

Pester februar v Gledališču Koper

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V gledališko obarvan februar vas bo popeljal pester program Gledališča Koper. Znova boste lahko občutili mavrico čustev, ki jih v vas prebudi le gledališče.

Avdićevo predstavo Moški so z Marsa, ženske so z Venere si lahko ogledate v soboto, 4. februarja, ob 20. uri. Foto: fashion.si

Že prvo februarsko soboto bo zaznamovala komedija. Vse, ki želite s smehom okrepiti svoje trebušne mišice, bo najprej nasmejal Ranko Babić z Moško copato, nato pa še Denis Avdić s predstavo Moški so z Marsa, ženske so z Venere.

Abonenti in tudi vsi ostali ste vabljeni na ogled predstave Češnjev vrt, s katero v koprskem gledališču gostuje Slovensko stalno gledališče iz Trsta. Dijaki si bodo v sklopu abonmaja ta mesec ogledali kar dve predstavi, in sicer Glengarry Glen Ross in Neli ni več. Gosta Intervjujev Primorskih novic pa bosta Darja Zgonc in Edi Pucer.

Tudi v februarju bo v gledališču zabava za otroke. Foto: Jaka Varmuž / Gledališče Koper

Vsako sobotno jutro v februarju bo namenjeno otrokom. Najprej jih bodo obiskali Zlatolaska in trije medvedi, sledil bo Skok v pravljico, nato Vilinček, zadnjo soboto pa bo na vrsti delavnica An ban.

Desetega februarja ste vabljeni na projekcijo otroškega filma gledališke šole Talia Gavardova sled. Sredi februarja pa bo oder ponovno zavzela Urška Bradaškja in njena nona Ištrijanka. Z novo predstavo se vračajo tudi mame, ki so Še vedno mame.

Za natančen spored predstav kliknite TUKAJ. *