DomovKulturaTa teden v CMK-ju: avtoštop, družabni večer in stand up komedija

Ta teden v CMK-ju: avtoštop, družabni večer in stand up komedija

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper tudi v tem tednu pripravlja zanimiv program. Med drugim ponujajo zakladnico znanja in večer solz, ki pa bodo tokrat tekle od smeha.

Že danes se lahko udeležite delavnice Postavi svojo spletno stran, ki bo trajala vse do 19. ure. Od 14. ure dalje bo ponovno na voljo brezplačno svetovanje za mlade. Da bo torek resnično zanimiv, bo poskrbelo tudi novo potopisno predavanje. Danes ob 18. uri se boste namreč odpravili z avtoštopom pa Armeniji in Gruziji. Od 19. ure dalje pa ste vabljeni še na družabni torkov večer.

Foto: CMK

V sredo bo za knjižne molje od 10. ure dalje odprta čitalnica, znova bo potekala tudi delavnica Postavi svojo spletno stran. Ob 18. uri bo sledilo predavanje Javni razmislek: Begunec, pregnanec, imigrant, azilant, medtem ko bo ob 18.30 na sporedu kuharska delavnica Vegansko kosilo in brezgrešne presne sladice.

Foto: CMK

V četrtek bo v centru mladih od 10. ure dalje znova na voljo čitalnica, ki jo lahko obiščete tudi v petek. Ob 16. uri pa boste lahko ponovno urili vaš spomin z delavnico Mnemo – Hitrejši spomin. Že ob 19. uri lahko obiščete še Polyglot cafe, ob 20. uri pa vas bodo s poezijo razvajali na 22. Obalnih rimah.

Sobota bo namenjena smehu, saj se obeta hrvaški stand up večer z Vlatkom Stamparjem in Damagojem Pintarićem.

Vabljeni v Center mladih Koper! *