DomovKulturaV Centru mladih Koper dogaja!

V Centru mladih Koper dogaja!

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi ta teden so v Centru mladih Koper za vas pripravili ogromno zanimivih dogodkov. Popeljali vas bodo v svet namiznega nogometa, vam pomagali do znanja italijanščine in vas povabili na zanimive seminarje.

Že jutri bo od 14. ure dalje potekalo brezplačno svetovanje za mlade, ob 18.30 se bo odvil tečaj italijanščine, ki ga organizira Klub študentov občine Koper (KŠOK), ob 19. uri pa boste prišli na vrsto vsi ljubitelji nogometa, saj se v CMK-ju nadaljuje šola namiznega nogometa.

V petek ob 20. uri bo v CMK-ju koncert skupin Nevermind in Prismojeni profesorji bluesa, ki bo potekal v okviru četrtega Kultivatorja. Foto: CMK

V sredo boste prišli na svoj račun ljubitelji italijanščine, saj bo ob 18.30 potekal KŠOK-ov tečaj italijanskega jezika. V četrtek ob 18.30 ste vabljeni na srečanje Legebitra – Čas za stik!

Foto: CMK

V petek bo ob 10. uri na vrsti zanimiv strokovni seminar o težavnih otrocih, kjer boste izvedeli, kako se z njimi ukvarjati in jih motivirati. Že ob 18. uri pa si lahko privoščite kulturno obarvan večer ob otvoritvi razstave Društva mladih tehnikov Koper. Ob 20. uri bo sledil koncert skupin Nevermind in Prismojeni profesorji bluesa, ki bo potekal v okviru četrtega Kultivatorja. Vabljeni ste torej vsi, ki ste željni zabave in znanja! *