DomovKulturaV CMK-ju aktivno tudi tik pred prazniki

V CMK-ju aktivno tudi tik pred prazniki

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper se tudi v predbožičnem tednu vrstijo dejavnosti, s katerimi si lahko krajšate zimske dni in se hkrati učite novih veščin.

cmk_modro
Napovednik tedna v CMK-ju.

V CMK-ju je dogajalo …

Da nastop pred širšim avditorijem ne bi postal vaša nočna mora, sta se v tem tednu že zvrstili dve delavnici javnega nastopanja, na katerih so se udeleženci učili prepričljivega, samozavestnega in odločnega nastopa.

Elektropoezija je v ponedeljek ponovno združila branje, ples, performans in glasbo ter tako skozi različne zvrsti predstavila problematiko prenaseljenosti današnjega sveta.

Center mladih Koper
Elektropoezija je združila umetnike različnih zvrsti. Foto: CMK

… in bo dogajalo

Delovni teden se danes nadaljuje z delavnico, na kateri se bodo tečajniki priučili osnov masaže. Kdo ve, morda bo kateri od tečajnikov že v tem prazničnem tednu z novim znanjem razveselil koga od svojih bližnjih. Za odpravo jezikovnih barier pri morebitnem obisku sosednje Italije bo poskrbel tečaj italijanščine, za športno rekreacijo v nekoliko hladnejših dneh pa šola namiznega nogometa.

V drugo polovico tedna bomo vstopili s kovači obalnih rim in njihovimi gosti, gledališko skupino Talia. Program se bo  začel predvidoma ob 20. uri.

15590053_770303659790499_8124812367202776463_n
foto: Center mladih Koper

V praznični vikend nas bodo s petkovim koncertom popeljali glasbeni gostje, tisti najpogumnejši pa boste imeli priložnost, da za mikrofon poprimete tudi sami. *

Vabljeni torej v CMK, ki tudi ob koncu leta nudi na izbiro ogromno različnih dejavnosti, med katerimi bo gotovo vsak našel  nekaj zase.