DomovŠportMaribor ponovno nadigral škofijski Bronx

Maribor ponovno nadigral škofijski Bronx

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Na petkovi tekmi prve slovenske futsal lige škofijski Bronx doma ni uspel zaustaviti odlično podmazanega štajerskega stroja. Maribor je zabeležil novo zmago in nadaljuje uspešen niz. Domačini so prikazali srčno igro in bi si zaslužili ugodnejši rezultat.

V prvem polčasu so gledalci spremljali enakovredno tekmo, Bronx pa si je priboril več lepših priložnosti za zadetek. Žal so se znova pokazale težave z realizacijo. Namesto vodstva domačih so si prednost priigrali Mariborčani, ki so pred koncem polčasa uspeli doseči še drugi zadetek. Grželj je imel v 19. minuti še zadnjo priložnost za znižanje vodstva gostov, vendar je mariborski vratar njegov strel z desetih metrov obranil.

Foto: ks-skofije.si

Grželj držal korak z Mariborčani

V drugem delu so gostje hitro zadeli in vodili že s tremi goli razlike. Za domače je naposled zadel Grželj in vzbudil nekaj upanja na preobrat, do katerega pa na žalost ni prišlo. Na koncu so igrišče z visoko zmago zapuščali gostje iz Maribora.

Kljub porazu je bilo petkovo srečanje odlična promocija slovenskega futsala, tekmo pa si je ogledalo številno občinstvo. Kljub končnemu rezultatu so domači igralci lahko zadovoljni, saj za najboljšimi ne zaostajajo veliko. *