DomovNaši krajiRealovo legendo “Pedjo” navdušila koprska športna infrastruktura

Realovo legendo “Pedjo” navdušila koprska športna infrastruktura

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes se je v Kopru mudil nekdanji zvezdnik madridskega Reala Predrag “Pedja” Mijatović. Skupaj s koprskim županom Borisom Popovičem si je ogledal športno-rekreacijski center Bonifika, ki ga je s svojo urejenostjo in odlično infrastrukturo navdušil. Po ogledu se je sprehodil tudi po mestnem jedru, ki ga je naravnost očaralo.

Župan mu je predstavil načrte in vlaganja v koprski šport, med drugim sta si ogledala tudi dela, ki trenutno potekajo na Bonifiki. Foto: ekoper.si

Velikan Reala si je skupaj z upravo FC Koper ogledal nogometni stadion, skupaj z županom Borisom Popovičem pa sta se sprehodila po celotnem centru Bonifika in si ogledala športno infrastrukturo, ki jo ponuja športni center.

Predrag “Pedja” Mijatović je bil navdušen nad športno infrastrukturo Kopra. Foto: ekoper.si

Župan mu je predstavil načrte in vlaganja v koprski šport, med drugim sta si ogledala tudi dela, ki trenutno potekajo na Bonifiki. Dvema jeseni urejenima igriščema za trening nogometa se bosta namreč že v naslednjih mesecih pridružili še dve dodatni – veliko nogometno igrišče z naravno travo in malo nogometno igrišče na odboj, na katerem bodo lahko trenirali tudi starejši nogometaši.