DomovŠportV nedeljo na Bonifiko prihaja srbski velikan

V nedeljo na Bonifiko prihaja srbski velikan

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Po odpovedani tekmi s Crveno Zvezdo v nedeljo na Bonifiko prihaja drugi srbski velikan FK Partizan, ki bo s kozlički odigral prijateljsko tekmo.

To pa ne bo prva preizkušnja po premoru za kozličke. Danes bodo namreč nastopili na mednarodnem turnirju Arena Cup v Medulinu, kjer bodo odigrali tekmo proti Lokomotivi iz Zagreba. Trener Pamić bo na igrišče poslal mešano zasedbo, ki jo bodo sestavljali predvsem mladinci ter igralci, ki so v Kopru na preizkušnji.

Že jutri pa Koprčane čaka prvi pravi preizkus pred domačimi gledalci, saj na Bonifiko prihaja srbski velikan Partizan. Tekma bo odprta za javnost, vstopnice pa se bodo prodajale po ceni, ki velja tudi za prvenstvene tekme.

Koprčane jutri čaka prvi pravi preizkus pred domačimi gledalci. Foto: FC Koper

Optimistično novim tekmam naproti

Hrvaški strateg Igor Pamić je z do sedaj opravljenim delom zadovoljen, saj vse poteka po načrtu. Uvodna testiranja so bila opravljena, pozornost pa kozlički posvečajo predvsem kondicijski pripravi. Treningom se je včeraj priključil tudi kapetan Toni Datković.

Po napornem vikendu nogometaši FC Kopra ne bodo počivali, saj že v ponedeljek odhajajo na osemdnevne priprave v Medulin. Na prej omenjenem turnirju Arena Cup jih v torek in petek čakata novi dve tekmi. Prvi nasprotnik je madžarski Haladas FC, v petek pa bodo moči pomerili s hrvaško Cibalio. *