Potniško obarvan avgust zaključuje Silver Spirit, ki napoveduje tudi pester potniški september

0
569

Danes je v Kopru na potniškem terminalu privezana prestižna potniška ladja Silver Sprit, ki je k nam priplula iz Hvara in bo svojo pot nadaljevala proti Benetkam.

Za velik delež potnikov je izredno zanimiv prav Koper, saj so t.i. walking-tours po mestu še vedno eni najbolj iskanih izletov so sporočili na občini in dodali, da je potniški ladijski turizem v našem prostoru zelo prisoten, saj posamezni gostje mesto obiščejo tudi večkrat.

Silver Spirit, ki spada med super luksuzne ladje (Super-Luxury) odlikujeta prestiž in eleganca. Njeni gostje namreč lahko uživajo ob izbrani Azijski kuhinji, se sprostijo ob bazenu in se zabavajo v klubu Stars Supper. Za zdravo in fit podobo pa lahko poskrbijo v fitnes in spa centru, ki se razprostirata na kar 8.300 kvadratnih metrih. Minimalističen in estetsko dovršen slog njenih prostorov, doda potovanju le še piko na i.

Foto: silverspirit.com

Naj spomnimo, da bo v septembru svoja vrata odprla tudi Borza križarjenja Seatrade Europe, ki vsako leto poteka v Hamburgu in velja za najpomembnejši dogodek v Evropi s področja križarjenja. Svoja vrata bo odprla 6. septembra.

Silver Spirit je zadnja potniška ladja, ki nas bo obiskala v tem mesecu. V septembru pričakujemo prihode šetih ladij – Thomson Dream in Azamara quest bosta pri nas privezani dvakrat, Thomson Spirit, Norwegian Spirit, Silver Spirit in Riviera pa enkrat.

Najbolj pester mesec pa bo v tem letu, poleg maja, mesec oktober, ko na potniškem terminalu pričakujemo kar 11 prihodov ladij.