Gorenjska banka po petih letih ponovno v Kopru

0
666
Foto: član uprave Gorenjske banke Marko Filipčič, nogometni sodnik Damir Skomina, predsednik uprave Gorenjske banke Mario Henjak, koprski župan Aleš Bržan in koprska podžupanja Jasna Softić.

Gorenjska banka širi svojo poslovno mrežo v slovensko Istro. Včeraj so v Zelenem parku odprli novo poslovalnico s povsem novim konceptom bančne ponudbe, znotraj katere bosta svoje storitve združevala Gorenjska banka in hčerinska družba GB Leasing.

Gorenjska banka je pred leti delovala v trgovskem centru Planet Tuš Koper, nato pa so jo leta 2014 zaprli in se popolnoma umaknili s Primorske. Včeraj so se znova vrnili v slovensko Istro in tako uresničili svoj poslovni cilj, da bi se postopoma razširili po vseh večjih slovenskih središčih.

Otvoritev nove banke je potekala v športno-navijaškemu duhu. Nove prostore Gorenjske banke je obiskal nogometni sodnik Damir Skomina, ki je z deljenjem avtogramov razveselil številne.

Foto: Nogometni sodnik Damir Skomina

Na novem negotovinskem svetovalnem mestu bodo imele stranke možnost, da v neposredni komunikaciji z izkušenimi bančnimi svetovalci hitro in preprosto opravijo vse negotovinske bančne storitve (odpiranje računov, sklepanje depozita, naročanje kartic, elektronske banke link, svetovanje ter odobravanje potrošniških in stanovanjskih  kreditov, odobravanje limitov na osebnem računu). Imetniki računov v Gorenjski banki bodo lahko tudi v vsej obalni regiji dvigovali gotovino na vseh bankomatih obalne regije brez provizije.