Kaj je vsebinski marketing in kakšna je vloga fotografij pri pripovedovanju zgodb?

0
177

Jutri bo na sporedu še zadnje izobraževanje na temo digitalnega marketinga v turizmu, ki je namenjeno turističnim ponudnikom v destinaciji.

V ospredju jutrišnjega izobraževanja bosta pomen fotografije in dobre zgodbe v marketingu. Zakonitosti kakovostne fotografije bo, tudi na praktičnih primerih uspešnih poslovnih praks, predstavil Delvin Flisk. V okviru predstavitve vsebinskega marketinga pa bo Nika Kristina Butina še posebno pozornost posvetila t. i. nakupni personi in delavnici zgodbarjenja oz. story-tellinga na primerih posameznikov.

Izobraževanje bo jutri, v torek, 4. junija, ob 17. uri v Pretorski palači. Udeležba na izobraževanju je brezplačna, za sodelovanje se je treba le predhodno prijaviti na tej povezavi ali prek telefonske številke TIC Koper: 05 6646 403.

Sicer bo jutrišnje izobraževanje zadnje v nizu izobraževanj na temo digitalnega marketinga v turizmu, ki jih Mestna občina Koper v sklopu projekta Digitalne promocije vodilne destinacije Koper, ki je sofinanciran s strani MGRT, Evropski sklad za regionalni razvoj, izvaja v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki.

Doslej so izpeljali že tri izobraževanja, na katerih so predstavili digitalne rezervacijske platforme, družbena omrežja ter iskalnik Google.