ODREDBA EUGENIJE CARL: Župan Boris Popovič spoštuje medijski embargo

0
2180

Novinarka RTV Slovenije in Slovenka leta Eugenija Carl je na Službo za odnose z javnostmi Mestne občine Koper danes naslovila vprašanja, ki se nanašajo na Marjetico Koper in Luko Koper. Odgovor župana Borisa Popoviča objavljamo v celoti.

Kot je razvidno iz odziva župana Borisa Popoviča, le-ta še vedno spoštuje medijski embargo, ki ga je v začetku februarja odredila Eugenija Carl, in sicer po sklicu novinarske konference glede nesreče s smrtnimi izidom v Luki Koper.

“Cenjena novinarka RTV Slovenije in Slovenka leta, Eugenija Carl,

spoštujemo vaš embargo, ki ste nam ga zaukazali, tako na vaši televiziji, kot tudi v vseh ostalih, kot jim vi pravite, »resnih medijih«. Sicer upam, da si boste kmalu premislili in nam blagovolili ter vnovič dovolili podajati izjave in naša videnja tako na vašem cenjenem mediju, kakor tudi na ostalih t.i. »resnih medijih«.

Z odličnimi pozdravi,
župan Boris Popovič.”

V nadaljevanju prilagamo tudi nekaj fotografij velecenjene novinarke Eugenije Carl. Večina teh je prav iz njenega osebnega Facebook profila, kjer se poleg izražanja preko fotografij, zelo rada tudi oglasi z različnimi sporočili.

Kako pa bo Eugenija reagirala po prejemu odziva župana Borisa Popoviča pa…