V prodajo preostalih 166 stanovanj v soseski Nokturno

0
1018

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo v soboto začela prodajati preostalih 166 stanovanj v koprski soseski Nokturno. Cene stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti so določene vnaprej in niso predmet pogajanj, prodaja pa bo potekala na klasičen način – kupec, ki prvi ponudi zahtevano ceno, bo postal lastnik stanovanja.

Predmet prodaje v drugi fazi bodo tudi dodatne shrambe in večnamenski prostori, ki se večinoma nahajajo v garažnih etažah, so v sporočilu za javnost navedli v DUTB.

Foto: nepremicnine.dutb.eu

Cene določene vnaprej

Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj, zainteresirani si jih lahko ogledajo na spletni strani DUTB. DUTB je cene sicer oblikovala na podlagi doseženih cen prve prodajne faze, ki so bile v povprečju višje od izklicnih, ter jih še dodatno prilagodila glede na atribute in kakovost pozicije posameznega stanovanja v naselju.

“Prodajne cene so zasnovane skladno z dejanskimi trendi povpraševanja po stanovanjih v soseski Nokturno in bodo tudi v nadaljevanju oblikovane upoštevajoč preference kupcev ter rast cen na obalnem nepremičninskem trgu,” so poudarili v slabi banki.

Kot so še poudarili v DUTB, kjer pričakujejo povečan interes za stanovanja v prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih, so stanovanja v soseski višjega kakovostnega razreda s povprečno nadproporcionalno velikimi stanovanjskimi ter terasnimi površinami, višjimi stropi in opremo višjega cenovnega razreda.