FOTO in VIDEO: Koper je lahko za vzor vsem državam v regiji

0
3289

Včeraj je Koper gostil slavnega nogometaša Predraga Mijatovića. S koprskim županom Borisom Popovičem si je ogledal športno-rekreacijski center Bonifika, ki ga je s svojo urejenostjo in odlično infrastrukturo navdušil.

Župan Boris Popovič je slavnemu nogometašu predstavil nadaljnje načrte in vlaganja v koprski šport. Foto: Vojko Rotar

Predrag Mijatović, ki je branil barve podgoriške Budućnosti, beograjskega Partizana, Valencie, madridskega Reala in Levanteja, je bil nad koprsko športno infrastrukturo navdušen. 

Slavni nogometaš si je z upravo koprskega nogometnega prvoligaša ogledal nogometni stadion, z županom Borisom Popovičem pa sta se sprehodila po celotnem centru Bonifika in si ogledala športno infrastrukturo.

Koprski župan mu je predstavil načrte in vlaganja v koprski šport, med drugim sta si ogledala tudi dela, ki trenutno potekajo na Bonifiki. Dvema jeseni urejenima igriščema za trening nogometa se bosta namreč že v naslednjih mesecih pridružili še dve dodatni – veliko nogometno igrišče z naravno travo in malo nogometno igrišče na odboj, na katerem bodo lahko trenirali tudi starejši nogometaši.

Predrag Mijatović, ki je branil barve podgoriške Budućnosti, beograjskega Partizana, Valencie, madridskega Reala in Levanteja, je bil nad športno infrastrukturo v Kopru navdušen. Foto: Vojko Rotar

“Tu sem na obisku pri županu Borisu Popoviču, o katerem sem veliko slišal in ga zato želel spoznati. Navdušen sem nad športno infrastrukturo, ki jo imate v Kopru. Taka bi morala biti tudi drugod,” je za eKoper povedal Predrag Mijatović.

Kaj vse je še povedal velikan madridskega Reala, izveste ob ogledu spodnjega video prispevka.

*