DomovKulturaV Centru mladih Koper bo znova dogajalo

V Centru mladih Koper bo znova dogajalo

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper bo tudi ta teden postregel s pestrim izborom aktivnosti.

Že danes bo v Centru predavanje Kickstarter guerilla marketing, na katerem vam bodo predstavili načine, kako zagnati mikro- in mala podjetja na temeljih, ki so dostopni vsem, predvsem pa mladim, ki v prihodnosti računajo na preboj na tuje trge. Predavanje je primerno za mlada podjetja in startupe.

napovednik-cmk

Delavnica javnega nastopanja

Klub študentov občine Koper in gledališka šola Talia v okviru Obalnih rim organizirata tečaj javnega nastopanja in retorike. Vsi, ki bi želeli biti pri javnem nastopanju bolj suvereni in samozavestni in hkrati pridobiti nove retorične veščine, ste že danes vabljeni v CMK na 1. delavnico.

15284158_537068899823574_9037829343428016192_n
Če si upaš slišati tisto, o čemer se ponavadi ne govori, pridi v sredo, 14. 12. 2016, ob 18. uri na Dijaški bluz v Center mladih Koper.

Od gledališke predstave do pogovora o zasvojenosti

Sreda se v CMK pričenja z gledališko predstavo Dogodek v mestu Gogi. Po predstavi sledi Dijaški bluz, pogovorni večer, ki ga organizirata Primorsko svetovalno središče (PRIMSS) in Obalna dijaška skupnost v sodelovanju s Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem (ŠOUP). Na pogovornem večeru se bo razpravljalo o zasvojenosti na nekoliko drugačen način.

V sredo vse ljubitelje potovanj in spoznavanja drugačnih kultur čaka tudi mednarodni večer. CMK pa bo tudi to sredo gostil KŠOK-ov tečaj italijanščine in šolo namiznega tenisa.

Foto: Center mladih Koper

V četrtek že osmi C-M-Komix

V četrtek, 15. decembra, pa vse, željne smeha in sprostitve, čaka osmi C-M-KOMIX. Nastopili bodo stand up komiki: Nejc Šmit, Ljuba Miljušević in Aleš Novak.

V petek bo CMK ponovno gostil Kultivator, ki bo tokrat obarvan z latino ritmi, saj vas bo zabavala skupina Las Cuerdas. Teden se bo v Centru zaključil z delavnico managementa kulturnih organizacij in veliko praznično izmenjavo oblek.

Vabljeni v Center mladih Koper! *