DomovArhivDo petka odprte prijave na karneval

Do petka odprte prijave na karneval

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Na povorki se lahko prijavijo tako pustne skupine kot tudi pustni vozovi in etnografske maske. Natančno izpolnjeno prijavnico, ki je dosegljiva na  spletni strani www.istrski-karneval.si oziroma jo vsi zainteresirani lahko pošljejo na elektronski naslov info@istrski-karneval.si, po faksu 05-6271-602 ali na naslov MO Koper, Turistična organizacija Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper, je potrebno oddati vključno do petka, 22. januarja 2016.

Pustna Povorka, Koper, 1.3.2014, foto- Vojko Rotar-4738

Sicer pa se bo koprska pustna povorka pričela v soboto, 6. februarja 2016, ob 11. uri. Zbirno mesto in start povorke bo na parkirišču pri koprskem stadionu, zaključek pustnega rajanja z razglasitvijo in podelitvijo nagrad pa na trgu pri Upravi za pomorstvo (nasproti Taverne) pa predvidoma do 16. ure.

Pustna povorka se bo od parkirišča pri koprskem stadionu pomikala po Ljubljanski cesti do Pristaniške ulice in po Pristaniški ulici do cilja. Na trasi 8. istrske pustne povorke bodo postavljene do štiri predstavitvene točke, kjer bo moderator predstavil vsako sodelujočo pustno skupino.

Portoroška pustna povorka pa bo na sporedu v nedeljo, 7. februarja 2016, ob 13. uri. Zbirno mesto in start bo na parkirišču Marine Portorož med 12.00 in 12.30, medtem ko bo zaključek dogajanja na Trgu Prekomorskih brigad v Portorožu.

Več informacij je dosegljivih na spletni strani www.istrski-karneval.si.