DomovArhivIz Stožic z zasluženimi tremi točkami

Iz Stožic z zasluženimi tremi točkami

ArhivNaši krajiŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

V 15. minuti je Valencia lepo globinsko podal Muslimoviću, ta je poskusil zadeti nekoliko s strani, a je žoga zletela mimo vrat. Prvih 25 minut igre je potekalo predvsem med obema kazenskima prostoroma in brez izrazitih priložnosti.

Untitled 3

V 35. minuti je po podaji Ibričića iz kota z glavo meril Biljan, a visoko preko vrat. Dve minuti kasneje se je z odličnim strelom z okoli 25 metrov izkazal Zajc, a je prečka rešila kozličke. Prvi polčas, v katerem smo videli malo priložnosti, se je končal, Koprčani so bili za odtenek več pri žogi.

Tekla je 63. minuta, ko se je Zajc v koprskem kazenskem prostoru otresel Biljana in streljal iz težkega položaja preko vrat. V 64. minuti so Koprčani povedli. Belima je lepo prodrl s strani proti sredini in se odločil za strel z levico. Strel je bil prenatančen za vratarja Šeliga in žoga je končala v desnem spodnjem kotu mreže.

Untitled 2

Mreža Olimpije se je zatresla tudi v 71. minuti, a je bil Datković v nedovoljenem položaju po tem, ko je z glavo dosegel zadetek. Koprčani so se v nadaljevanju taktično postavili v obrambno držo, ob medlih poskusih Olimpije pa bi lahko ob bliskovitih protinapadih dosegli še kakšen zadetek, a so bili ob zaključkih neuspešni.

Untitled

V prvi minuti sodniškega dodatka so Elekeja v prvem poskusu le centimetri ločili od izenačujočega zadetka, že v naslednji akciji pa je iz lepega položaja streljal visoko prek vrat in ostalo je pri zmagi Kopra.