DomovŠportGregor Sikošek se poslavlja od koprskih navijačev

Gregor Sikošek se poslavlja od koprskih navijačev

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Po reprezentančnem debiju bo Gregor Sikošek naredil še eno stopničko višje v svoji karieri. V nadaljevanju svoje nogometne poti bo branil barve velikana danskega nogometa – Brøndbyja.

Mladi levi bočni branilec iz Brežic bo zamenjal klubske barve. Kljub podpisani triletni pogodbi se po le 6 mesecih poslavlja od koprskih navijačev. Danski velikan Brøndby IF je pripravil prepričljivo ponudbo, ki je zadovoljila vodstvo koprskega prvoligaša.

Gregor Sikošek zapušča koprsko zelenico in odhaja na Dansko. Foto: FC Koper

Sikošek je po prihodu v Koper takoj postal stalni član udarne enajsterice. Dobrim predstavam v koprskem dresu je sledil vpoklic v slovensko nogometno reprezentanco. Zgodba o uspehu mladega nogometaša pa se s tem še ni zaključila, saj bo Gregor Sikošek sedaj zaigral na še višjem nivoju. Njegov novi klub, 11-kratni danski državni prvak, se trenutno nahaja na drugem mestu lestvice, v Brøndbyju pa upajo, da bodo s pomočjo mladega Brežičana v nadaljevanju sezone ujeli trenutno prvouvrščeni København.

Slovenski reprezentant bo dobil nove soigralce. Foto: FC Koper

Ob slovesu so se v  FC Koper Gregorju Sikošku zahvalili za vse, kar je prikazal v koprskem dresu, iskreno so mu zaželeli tudi veliko sreče in uspeha na njegovi nadaljnji nogometni poti. *