DomovŠportKoprčani jutri po zmago v Domžale

Koprčani jutri po zmago v Domžale

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani se bodo po osvojeni točki na domači Bonifiki jutri podali na pot v Domžale. Na tradicionalno neugodnem gostovanju želijo popraviti vtis s preizkušnje proti Celju, zmaga pa bi jih obdržala tudi v boju za želeno četrto mesto.

Koprčani so se v tekmi proti Celjanom izvlekli, vendar jih v Domžalah čaka težko delo. Kot že velikokrat v tej sezoni sive lase trenerju Igorju Pamiću povzročajo poškodbe.

Igor Nenezić je bil šivan po obrazu, Darko Lukanović še vedno ni nared po poškodbi pete, Joel Valencia ima ponovno težave z ramo. Tudi osrednji branilec Frane Ikić še ni saniral poškodbe stegenske mišice, Ed Kevin Kokorović pa bo moral gostovanje v Domžalah izpustil zaradi dosežene kvote rumenih kartonov.

Sandi Križman (v ospredju) čaka na svoj prvi nastop na slovenskih prvoligaških zelenicah. Foto: FC Koper

Spodbudna novica je, da se je v proces treningov že vključil prišlek Sandi Križman, ki bo v soboto lahko upal na debi v prvi slovenski nogometni ligi.

Danijel Pranjić je podaljšana roka trenerja Pamića na igrišču. Foto: FC Koper

Vzdušje v ekipi na visokem nivoju

Kljub vsemu je vzdušje v ekipi odlično, treningi pa potekajo po načrtih. Domžalčani so tipično neugoden nasprotnik za Koprčane. Na dosedanjih 30 tekmah v Športnem parku so Domžalčani zmagali 15-krat, Koprčani le 8-krat. Zadnji dve tekmi med tema dvema nasprotnikoma sta se končali z zmago Domžalčanov. *

Tekma se bo v Športnem parku Domžale začela jutri, 4. marca, ob 17. uri.