DomovŠportKozlički v nedeljo po točke v Stožice

Kozlički v nedeljo po točke v Stožice

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Derbi 25. kroga PLTS bo odigran v nedeljo v Stožicah. Koprčani v Ljubljano odhajajo v dobrem vzdušju in po odličnem uvodu v spomladanski del sezone. Tudi v Stožicah so cilj vse tri točke.

V nasprotnikovem taboru je situacija verjetno ravno obratna. Ljubljančani so na zadnjih treh tekmah nanizali tri poraze, sedaj pa jih čakajo še razpoloženi kozlički. Slednji so na zadnji tekmi dokazali, da premorejo tudi dobro mero učinkovitosti, ki jo bodo v nedeljo gotovo želeli spet demonstrirati. Zadnja tekma med tema dvema nasprotnikoma v Stožicah se je po zadetku Rubena Belime končala z minimalno zmago Koprčanov.

Foto: Prva Liga Telekom Slovenije

Koprčani s treningi po predvidenem planu

Koprčani so trenirali po predvidenem planu. Večina treningov je potekala na igrišču v bližnjih Dekanih, saj na Bonifiki poteka sanacija igrišč z naravno travo. Trener Igor Pamić je z delom svojih varovancev zadovoljen, nekoliko ga skrbijo le poškodbe Rubena Belime in Joela Valencie, ki še nista pripravljena na največje napore.

Napadalna trojka IbričićPekuson in Pučko bo ponovno predstavljala največjo nevarnost za vrata Olimpije. Po odlični predstavi proti Radomljam bo svoje kvalitete ponovno dokazoval mladi Ganec Pekuson, ki verjame v uspeh kozličkov:Olimpija ne igra na ravni, ki si jo ljubljanski klub želi, kar je dobra priložnost za nas. Dobro se pripravljamo in smo zagotovo sposobni zmagati v Ljubljani!

Foto: Prva Liga Telekom Slovenije

Vstop na stadion Stožice bo prost, zato vljudno vabimo vse pristaše Kopra, da fantom pomagajo do novega uspeha. Tekma, na kateri bo sodil Matej Jug, se bo pričela ob 16.55. *