DomovŠportPriprave na četrti velikonočni rokometni turnir v Kopru v polnem teku

Priprave na četrti velikonočni rokometni turnir v Kopru v polnem teku

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Samo še trije meseci nas ločujejo od 4. mednarodnega velikonočnega rokometnega turnirja KOPER HANDBALL CUP, ki bo potekal med 14. in 16. aprilom 2017 v Kopru. 

Foto: kopercup.eurofest.si

Lani je na turnirju sodelovalo kar 92 ekip iz 7 različnih držav, kar dokazuje, da je Koper edinstveno mediteransko mesto, ki ponuja enkratne pogoje in možnosti za organizacijo takšnih prireditev. Koper se namreč lahko pohvali s številnimi vrhunskimi dvoranami, nastanitvenimi kapacitetami in izjemno turistično ponudbo.

Foto: kopercup.eurofest.si

Na letošnjem mednarodnem velikonočnem rokometnem turnirju KOPER HANDBALL CUP organizatorji pričakujejo okoli 100 ekip iz Italije, BIH, Srbije, Avstrije, Hrvaške, Litve, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške, Finske, Nemčije in Slovenije. *

Kot so sporočili organizatorji, je trenutno na voljo še nekaj prostih mest v posameznih kategorijah, vendar se ta hitro polnijo. Vse obalne klube zato pozivajo, da si s pravočasno prijavo zagotovijo udeležbo na turnirju in tako zastopajo barve domačega kluba v mednarodni konkurenci.