DomovŠportŠkofijski KMN Bronx med top 4 v državi

Škofijski KMN Bronx med top 4 v državi

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Malonogometaši iz Škofij so zanesljivo premagali ekipo iz Sevnice in se uvrstili v polfinale državnega prvenstva v futsalu.

Igralci najboljšega obalno-kraškega malonogometnega kluba že 30 let pridno trenirajo in čakajo na trenutek, ko se bodo lahko vključili v boj za državnega prvaka. Po prepričljivi zmagi nad Sevnico v četrtfinalu državnega prvenstva se zdi, da je ta zgodovinski uspeh bliže kot kdajkoli prej. Le še štiri ekipe so ostale v boju za prestižno lovoriko in med njimi so tudi Škofjoti.

Foto: Bronx Škofije

Tekma za preboj v veliki finale bo odigrana v petek, 31. marca, ob 20.30. V športno dvorano Burja na Škofijah prihaja Litija, najboljša slovenska ekipa vseh časov, ki se je pred kratkim še dodatno okrepila z dvema virtuozoma iz Brazilije – domovine malega nogometa.

Ekipa s Škofij premorejo le domače virtuoze, ki pa so zagotovo enakovredni tujcem,  kar želijo dokazati z zmago nad renomiranim nasprotnikom. Vse, kar potrebujejo, je polna dvorana Burja in pravo navijaško vzdušje, ki si ga fantje po letošnjih navdušujočih predstavah tudi zaslužijo.  *