DomovŠportV Velenju zadnja tekma jesenskega dela

V Velenju zadnja tekma jesenskega dela

Šport Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprčani bodo prvi del sezone zaključili jutri na neugodnem gostovanju v Velenju. Kozlički po zadnji zmagi nad Aluminijem lažje dihajo. Na tekmo v Velenju so pripravljeni, kljub temu, da ekipo še vedno pestijo številne odsotnosti.

fc-koper
Matej Pučko torat ne bo v igri. Foto: FC Koper

Koper še vedno brez igralcev

Na tekmi z Aluminijem sta porumenela Toni Datković in Matej Pučko, ki zato v Velenju ne bosta mogla nastopiti.Poleg njiju je še kopica igralcev, ki jih pestijo poškodbe: GregovJurinaParkMuslimovićIbričićDedić iPosavac so že zaključili s prvim delom prvenstva. Bolečine čutijo tudi SikošekPekuson in Paljk, a bodo stisnili zobe še za zadnjo preizkušnjo.

fc-koper2
Danijel Pranjić bo ponovno motor igre Koprčanov. Foto: FC Koper

Koprčani so v dvobojih z Rudarjem letos vknjižili dva poraza in cilj je, da se to spremeni. Najverjetneje bo trener Igor Pamić s seboj na gostovanje vzel tudi lepo število igralcev mladinske selekcije.

Z Nogometne zveze Slovenije smo prejeli tudi veselo novico, da sta Matej Pučko in Gregor Sikošek vpoklicana v reprezentanco Slovenije, ki bo sestavljena iz igralcev prve lige. Od 2. do 14. januarja bodo v Dubaju odigrali prijateljski tekmi proti Finski in Savdski Arabiji.

fc-koper
Gregor Sikošek je ponovno prejel vabilo selektorja Srečka Katanca. Foto: FC Koper

Tekma v Velenju

Igralci FC Luke Koper so se s tokratnim nasprotnikom na stadionu Ob jezeru pomerili 29-krat, Velenjčani so zabeležili 13 zmag, Koprčani pa 8. Zadnjo zmago Koprčanov smo videli v lanski sezoni.

fc-koper-4
Senijad Ibričić je izpustil že zadnjih 5 tekem, jutrišnja v Velenju bo šesta. Foto: FC Koper

Glavni sodnik na tekmi bo Dejan Balažic, pomočnika bosta Tomislav Pospeh in David Gabrovec, četrti sodnik bo Asmir Sagrković. Tekma v Velenju se prične ob 16.00 uri. *